dissabte, 24 de novembre del 2012

Acte d'inauguració del Centenari



Avui dissabte 24 de novembre ha tingut lloc a la sala d'actes del col·legi (antiga església), plena de gom a gom, la inauguració del centenari de l'Escola Pia de Nostra Senyora amb un emotiu acte. Enmig d'actuacions musicals i coreografies preparades per alumnes i antics alumnes, ha hagut una taula rodona animada pel periodista i antic alumne Víctor Amela, en la que han participat antics alumnes, professors actuals i representants de l'Escola Pia de Catalunya. Ja cap al final hi ha hagut uns quants parlaments, d'un professor, d'uns alunes, del Provincial de l'Escola Pia de Catalunya i del director del col·legi.
Aquest acte d'inauguració és el primer d'uns quants que es faran al llarg d'un any i que clouran el 22 de desembre del 2013.
Entre les autoritats que han participat cal destacar la del president de la Generalitat Artur Mas, que retia amb la seva presència un petit homenatge al seu pare, antic alumne i mort recentment. La Consellera d'Ensenyament, representants de l'ajuntament i del Secretariat de l'Escola Cristiana de Catalunya entre d'altres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

50 anys

50 anys Benvolguts companys, el 2022 farà 50 anys que vam acabar a Can Culapi. Hem pensat que ens podríem retrobar. Us proposem que, de mome...